Friday, 8 January 2016

SERVICES JAHIT TEPI TUDUNG & SHAWL MURAH

Assalamualaikum.. 


Nak jahit tudung custom/jenama anda sendiri..
tapi kedai jahit jauh?
Nak jahit sikit je?
Nak jahit semula/alter tudung2 yang lama tu?


Kami menerima tempahan jahit tepi tudung/halus dan jahit kelim baby seam.


Sikit pun boleh,
banyak lagi la boleh…

Lagi banyak lagi murah…


Jangan lepaskan peluang keemasan ini.
Yang jauh boleh pos, yang dekat boleh hantar.


WHATSAPP kami di 013.4567.593 segera.

like page FB kami: Jahit Tepi Tudung & Shawl Awesome Missa


Email: awesome.missa.collections@gmail.com


Kalau keliru dgn price list ni boleh direct Whatsapp kami di 013.4567.593



Jahitan baby seam.. Selfie cikit.. 😜

Instant shawl 2 loop.. 😘😍

Customer jauh ni.. Bukit Antarabangsa.. Terima kasih sudi bagi kami jahit..

🌸🌸😜🌸🌸



Cute aje yang ni.. Instant 2 loop πŸ€—

Customer satu office ni.. Seronok pulak dapat layan baby seam (walaupun agak rumit perjalanannya) hehe..
Terima kasih bagi kepercayaan kpd kami utk jahit ni.. Harapnya berpuas hati ye tuan tudung.. 🌸🌸🌸✌πŸ˜†✌️
Ni bawal ruffle bidang 60. Alhamdulillah amik masa 2 minggu utk siap sbb jahit sebelah malam aje.. Siang pegi keje ok... Hehe.. 🌸🌸😜🌸🌸


Warna warni kan.. Kaler kali.. Cantik sangat pilihan warna tuan tudung ni.. Mesti laku macam goreng pisang panas..!! All the best ye sis.. Selamat berniaga!!



Jahit tepi pukal murah2 saja.. Meh sini hakak jahitkan.. Kemas dan cantik..
✌️πŸ˜ŠπŸ‘ 
Untuk tempahan @ sebarang pertanyaan boleh whatsapp
awesome missa 🌸 013.4567.593 🌸

#jahittepipukal #jahittepishawlmurah #jahittepitudunghalus #jahittepimurah #jahittepihalus #jahittepiputrajaya #jahitpukaltudung #jahitbabyseam
#jahitshawl #jahitshawpukal


πŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈπŸ˜ŠπŸ€—πŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈ

















No comments:

Post a Comment